Aanbod

Aanbod

 

Vraag nu u offerte aan en geniet van onze super condities op ramen, deuren (aluminium of pvc),

veranda's en zonweringen

PFB

VERANDABOUW


Vaak hebben woningen een tekort aan invallend zonlicht. Dit komt bijvoorbeeld regelmatig voor bij oudere woningen. Een veranda kan hiervoor een oplossing bieden. Het licht dat via een veranda wordt binnen gelaten stroomt immers ver het huis binnen. Bovendien zorgt een veranda ook voor de nodige zonne-energie. Het is door de zon dan ook steeds lekker warm in een veranda.


Bij PFB verandabouw kan u terecht voor de realisatie van uw veranda of bijvoorbeeld voor advies. Op deze manier bent u steeds op de hoogte van de mogelijkheden en bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt uit ons grote aanbod.

PFB

RAMEN&DEUREN


Voor de plaatsing en de constructie van Ramen en Deuren doet u best beroep op een partner die op de hoogte is van de stiel. Immers is het belangrijk dat de ramen en deuren weer en wind doorstaan. Hiervoor dient de kwaliteit van zowel de fabricage als de plaatsing natuurlijk hoog zijn.


PFB bvba staat u bij met raad en daad voor de realisatie van uw ramen en

deuren. Zo kan u bij ons terecht voor zowel ramen en deuren in PVC als aluminium.

PFB

ZONWERING

 

Indien u nood heeft aan wat schaduw of een plek om af te koelen in uw tuin of terras, kan u bij PFB Veranda's ook terecht voor zonweringen.

U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan maten en kleuren.

Contact

 

Heihoef 2 (Unit A)

2275 Wechelderzande

 

pfb@live.be

info@pfbveranda.be

 

 

0492 73 34 70 : Freddy

0492 73 34 71 : Bart

 

 

BTW BE 0838 874 806

2019 © PFB Verandas bvba - All Rights Reserved - Website door .JS